­

nbb foto 863514 2480x2177 dames samenWanneer uw zorgvraag zwaarder wordt en u maximale zorg en bescherming nodig heeft, dan is het veilig wonen in ons verpleeghuis waar wij psychogeriatrische zorg bieden. De zorg wordt verleend door een multidisciplinair team dat wordt aangevuld door een specialist ouderengeneeskunde en paramedische behandelaars.

Op de twee afdelingen van het verpleeghuis speelt het dagelijks leven zich af in de gezamenlijke huiskamer. Op de huiskamers zijn huiskamerassistenten aanwezig. Zij bieden gezelligheid en aanspraak, drinken een kopje koffie of thee met u en zorgen, samen met de activiteitenbegeleiding, voor activiteiten. U kunt hierbij denken aan samen de krant of een tijdschrift lezen of koken op de huiskamer. Deze activiteiten staan veelal in het teken van het beleven van herinneringen, smaak en geur. Het is aan u of u daaraan wilt deelnemen of niet. Misschien blijft u liever in uw eigen appartement of wilt u de dagen afwisselend invullen. Dat kan, u bepaalt zelf hoe u uw dagen het liefst invult.

De appartementen
Op elke verdieping bevinden zich tien appartementen. De appartementen beschikken over een standaardinrichting. Uiteraard is het mogelijk uw eigen spulletjes mee te nemen.

 

 

 

Heeft U vragen? Bel ons 0596 635080

 

­