­

Organisatie

Voorkant gebouw

Bij Van Julsingha is iedereen welkom. Wij bieden ouderenzorg in alle levensfasen. U kunt zelfstandig wonen in onze aanleunwoningen, maar u kunt ook met zorg en ondersteuning in het woonzorgcentrum wonen. Als uw zorgvraag zwaarder wordt dan woont u prettiger en veiliger in het verpleeghuis. Mocht u of uw partner verhuizen naar het verpleeghuis, dan blijft u dicht bij elkaar wonen, zelfs onder hetzelfde dak. Veilig en vertrouwd!

Beoordeel ons op Zorgkaart Nederland!

Hoe tevreden bent u over onze zorg?
Laat het weten op Zorgkaart Nederland. Geef een cijfer en deel zo uw mening over het Van Julsingha.

Waarom?
Wij vinden uw ervaring belangrijk. Met uw waardering op Zorgkaart Nederland brengt u de kwaliteit van de zorg in Nederland in kaart. Ook geeft u ons meer inzicht in onze eigen prestaties. Wat doen we goed en wat zouden we nog kunnen verbeteren? Zo kunnen wij onze zorg beter afstemmen op uw wensen. Bovendien helpt uw waardering anderen in hun zoektocht naar een geschikte zorgaanbieder.

Hoe?
Door rechts op de link te klikken kunt u ons gelijk beoordelen.  
 

 

Nieuws

Nieuwe naam voor ouderenzorg in Noord-Groningen

Noorderzorg is de nieuwe naam van de fusiepartners Van Julsingha en ’t Gerack. In deze samenwerking zetten Van Julsingha in Delfzijl, De Mieden in Uithuizermeeden en Hunsingoheerd in Uithuizen zich in voor wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de regio…
Heeft U vragen? Bel ons 0596 635080

 

­